Každý Dream Team by mal mať svoje Dream Photos. My sme už tím mali, ale fotky nie. Preto sme nezaháľali a pustili sa do toho. Ešte si nevidel parádne kúsky, ktoré vznikli? Pozrieť si ich môžeš v časti Dream Team alebo na našom Instagramovom profile

Ako sa to celé začalo?

Oslovili sme nášho skúseného fotografa Mareka Sedláka a začali sme rozmýšľať, ako to poňať tak „po našom“. Na myšlienku fotiť ľudí v hobby outfite prišiel práve on a nám sa to pozdávalo. Chceli sme, aby to bolo veselé, hravé, nápadité. Páčilo sa nám spojenie profesie a hobby, keďže sme chceli našich zamestnancov odprezentovať ako osobnosti, nie ako prevádzkových robotov.

Fotiť priamo na prevádzke sme sa rozhodli práve pre spojenie s New Chicagom, ale zároveň pre kontrast práce a hobby. Náš interiér je špecifický a dali sme si na ňom veľmi záležať. Radi sa ním prezentujeme, a preto sme neváhali. Už bolo potrebné len vybrať to správne miesto na prevádzke. Keďže hry sú to, čím sme výnimoční, rozhodli sme sa fotiť pri herných zariadeniach – nech ide z fotiek energia!

Každý člen personálu si mal priniesť rekvizitu k hobby alebo k téme, ktorú má rád mimo práce a rád sa jej venuje. Popritom sme nenápadno-nápadne odprezentovali aj našu ponuku.

S čím sme sa fotili? 

V tom bola celá tá sranda. Všetci doniesli to, čo pri hobby používajú. Zrazu sme mali v popradskom bare triatlonový bicykel, hokejové korčule, panvicu, činky, snowboard, štetce na maľovanie aj tenisovú výbavu.

Spišskej sa s tým baby tiež vyhrali. Volejbalová lopta, farby a štetce, golfové vybavenie, dokonca sme zapojili aj pivný sud.

Košice? Ver či nie, na fotenie si naša prevádzkarka Katka doniesla kozu. Áno, živú kozu. Samozrejme, museli sme po nej neraz upratovať bobky. Aj samotné fotenie so živým zvieraťom dalo Marekovi zabrať, ale musíte uznať, výsledok stojí za to. Okrem toho sa fotenia zúčastnil aj zajac Fuňko.

Každá fotka je špecifická, iná, tak, ako každý z nás. Aby si si to len nepredstavoval, ale videl, ako to skutočne vyzeralo, pozri si naše „behind the scenes“ videá.

Čo si o tom myslia naši zamestnanci?

V práci robíme niečo, čo nás baví. Lebo práca by nás mala baviť tak, ako naše hobby. Atmosféra bola profesionálne uvoľnená a kreatívna, všetci zúčastnení to potvrdili:

Každopádne, všetci sme sa nakoniec zhodli v tom, že si to radi zopakujeme, no samozrejme, vymyslíme niečo kreatívne – napokon, ako vždy! Veď sme predsa New Chicago Dream Team. 🙂