Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2022 v našich veselých krčmách

Čapované pivko, spoločnosť priateľov a nezabudnuteľné zážitky pri sledovaní hokejových zápasov z majstrovstiev sveta na plátne! Atmosféra takmer ako na štadióne. Zažil si ju počas majstrovstiev u nás aj ty? Keď skórujú naši a celý bar je vo vytržení, až ti naskočia zimomriavky!

Vedel si, že…

Predchodcom majstrovstiev sveta boli Majstrovstvá Európy, ktoré sa prvýkrát konali v roku 1910? Za prvé majstrovstvá sveta Medzinárodná hokejová federácia IIHF uznáva turnaj, ktorý sa konal v rámci letných olympijských hier v roku 1920 v Belgicku. Turnaja  sa vtedy  zúčastnilo len sedem tímov a  vyhrala ho Kanada. Striebornú medailu získali Spojené štáty americké a bronzovú  Česko-Slovensko. V ére samostatného Slovenska sa majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji konali na Slovensku v roku 2011, dejiskom boli mestá Bratislava a Košice taktiež ako aj v roku 2019.

Všade prítomná trikolóra

Atmosféru sledovania zápasov netvorí len studené pivko, či dobrá obsluha, no aj priestor. Naše veselé krčmy sme vyzdobili farbami slovenského tímu, aby sme tam umocnili športového ducha! Okrem toho sme aj náš personál vyzdobili slovenskými dresmi, čiapkami a šálmi.

Šampionát síce po veľmi napínavom finále vyhralo domáce Fínsko až v predlžení, ale naši Slováci skončili na slušnom 8. mieste po prehre vo štvrťfinále práve s majstrovskými Fínmi. Aj ty si veril, že ten zápas vyhráme?

TATRATEA ochutnávka

No a ako inak osláviť v bare úspech slovenského tímu, ako nejakým tým štamprlíkom. Tento rok sme si pre vás, našich zákazníkov, ktorí si ako prví tipli správne výsledok v hokeji,  pripravili ochutnávku likérov TATRATEA zdarma.

Možno ste nevedeli, že likéry Tatratea sú rozdelené do 3 sérií, podľa ich príchutí na – likéry na báze čaju, ovocné likéry a bylinné likéry, ktoré sú zaradené do, zatiaľ, poslednej tretej série. Ak si v našej tipovačke nemal také šťastie, určite neváhaj a ochutnaj aj tak! V ponuke máme aj najnovšie variácie bylinných TATRATEA.

Ak sa ale na likér práve necítiš, odporúčame vyskúšať naše nové letné osviežujúce TATRATEA drinky, vytvorené exkluzívne pre sieť našich barov New Chicago, inde ich totiž nenájdeš.

20% zľava pre celú partiu!

Okrem ochutnávky likérov, sme rozdávali aj 20% zľavy! Stačilo, ak si si správne tipol výsledok ktoréhokoľvek z vysielaného zápasu majstrovstiev sveta v hokeji a automaticky si získal 20% zľavu na celý účet pre celú tvoju partiu.

PS: Ak si u nás hokejové majstrovstvá nestihol, nezabudni nás sledovať na Instagrame, aby ti už neušlo nič z aktuálneho diania!

– Gáleria –