Slnko, teplo, voda… a čo napadne tebe, keď sa povie leto? Asi už len nezabudnuteľné momenty a chvíle strávené s najbližšími a priateľmi. Na pláži, v prírode, ale určite aj na jednej z našich terás. Každá New Chicago prevádzka má jedinečnú terasu a presne o nich sa dočítaš v tomto článku.

Vonku je zase úplne horúco a ty len rozmýšľaš ako sa schladiť. Vyjdeš už cez deň na niečo osviežujúce? Alebo si radšej počkáš do večera a potom si so svojou partiou vychutnáš posedenie pri gintonicu, či pive? Nech už si fanúšikom čohokoľvek, príď sa schladiť k nám!

Vieš, že vďaka Gin&Tonic Menu si u nás môžeš nakombinovať vyše 150 druhov gintonic drinkov? Mňam. Vybrať si môžeš z tých najlepších svetových značiek ginu, ku ktorým si doladíš tonic a na záver ovocie podľa tvojej chuti.

Radi ti pripravíme aj rôzne iné drinky a samozrejmosťou sú ich nealko varianty. Ak sa ale na drink práve necítiš, môžeš si dať niektorú z našich ovocných limonád. Jahodovú, hruškovú, liči alebo ananásovú? Z našich interných prieskumov to vyzerá, že jahodová je jednoznačne najobľúbenejšia!

Dosť ale bolo o našej ponuke. Poďme si predstaviť tie terasy.

New Chicago Spišská Nová Ves – Kúzelná trochu inak

Prevádzka má terasu umiestnenú v uzavretom priestore. Na atmosfére jej to však vôbec neuberá! Ba, priam skôr pridáva. Sedenie tu má svoje čaro. Slnečníky rozprestreté nad celou plochou terasy spolu s farebným osvetlením tento priestor príjemne zútulňujú. To proste musíš zažiť. Okrem toho môžeš priamo z terasy sledovať aj premietanie športových zápasov LIVE.

New Chicago Košice – Posedenie s výhľadom

Ako už určite vieš, našu Košickú veselú krčmu nájdeš v centre mesta na Mlynskej ulici. Jej terasa je tu umiestnená v blízkosti Mestského parku. No jedinečnú tvoju návštevu urobí výhľad na impozantnú stavbu neogotického Jakabovho paláca. Ak sa však pozrieš opačným smerom, môžeš vidieť aj časť slávneho Dómu svätej Alžbety.

New Chicago Poprad – V historickom centre

Rovnako ako v Košiciach, aj v Poprade je New Chicago situované priamo v srdci mesta. Posedenie ti spríjemní hlavne pohľad, ktorý sa ti tu naskytne. Uvidíš Kostol svätého Egídia, podľa ktorého je pomenované námestie, kde nás nájdeš. Počas svojej návštevy si tu môžeš vychutnať aj výhľad na program, ktorý pripravilo mesto Poprad počas letných mesiacov pre svojich obyvateľov.

No čo povieš? Dozvedel si sa niečo nové? Nech ťa zaujalo čokoľvek, my sa už na teba tešíme!

PS: Aj na našich terasách si môžeš zahrať niektorú z našich stolových a spoločenských hier. Príď sa zabaviť s kamošmi.