Navštívil si nás v týždni od 20. do 26. júna? Ak áno, tak v tom prípade ti určite neunikla ďalšia skvelá akcia v krčmách New Chicago. Aj napriek tomu, že bol ešte iba jún, u nás sme už mali Vianoce. A boli veru veselé! Pripravili sme pre našich zákazníkov veselý darčekový týždeň a nechýbal ani Santa

Ťahaj kartu, poteš partu

Presne takto znelo heslo nášho veselého týždňa. Určite k nám najradšej chodíš s celou svojou partiou kamarátov a presne preto, sme vás chceli odmeniť všetkých spoločne. Aj keď bral darček domov len jeden, veríme, že to potešilo všetkých pri stole. Bolo také naše poďakovanie za vašu priazeň. No hlavne sme vás chceli zabaviť, sme predsa veselá krčma.

 

Ako to celé prebiehalo?

Stačilo, ak si v tomto dátume navštívil jeden z našich troch podnikov New Chicago. Po tom, čo si si sadol s partiou ku stolu, vás obsluha oboznámila o pravidlách akcie. No a ak sa váš účet dostal na hodnotu 50€, prišiel ku vášmu stolu Santa. Teda čašník s červenou čiapkou a vrecom plných darčekov. Potom už len stačilo vyžrebovať dve darčekové kartičky. Získali ste to, čo bolo zobrazené na kartičke. A za každých ďalších 50€, ste mohli žrebovať znova.

Kľúčenka, okuliare alebo JBL reprák

A aj keď si každý želal, vytiahnuť si najhodnotnejší darček, radosť urobila aj kľúčenka, či pero. S väčším účtom rástol aj počet kartičiek a tým pádom narastala aj šanca ziskať tie najlepšie darčeky. A tak ste sa mohli zabávať dlhšie.

Vyžrebovať si si mohol z viacerých druhov predmetov, od ponožiek, cez klobúky a čiapky až po hodnotnejšie darčeky.  A ten, kto mal šťastnejšiu ruku, odišiel domov s JBL reprákom či bezdrôtovými slúchadlami

Ako na túto akciu spomínaš ty? Bolo to super?

Akciu možno čoskoro zopakujeme. Preto sleduj naše siete a tešíme sa na tvoju ďalšiu návštevu!