Polica s farebnými TATRATEA fľašami, vianočný stromček, jedinečný slogan a vynikajúce drinky s Tatranským čajom. To všetko môžeš poznať z našich prevádzok. Kedy vznikla spolupráca s Karloff a ako sa nám páčilo na exkurzii vo výrobe? Prečítaj si článok a dozvieš sa. 

Najprv bola stála ponuka a sezónne akcie

Tatranský čaj od Karloff sa v našom nápojovom lístku ocitol hneď pri otváraní prvej prevádzky New Chicago v Poprade. Pod Tatrami je tento alkohol must have. Postupne sme do ponuky pridali všetky druhy TATRATEA a ako naše nápojové lístky prechádzali dizajnovými zmenami, tak vznikla samostatná „stajňa“ pre každú sériu. Možno sa to na prvý pohľad zdá veľa, 14 rôznych príchutí toho istého alkoholu. Pre nás je však zaujímavé mať ich všetky. Zahraniční návštevníci si často pýtajú niečo slovenské. Práve vtedy im odporúčame Tatranské čaje. Od firmy Karloff u nás môžu nájsť aj Czechoslovakia vodku.

Samotná spolupráca však vznikala postupne. Najprv to boli len rôzne sezónne akcie. Počas zimy sme pripravovali horúce nápoje s Tatranským čajom a cez Vianoce u nás zákazníci mohli vidieť aj „vianočný stromček“ z fľašiek. 

Neskôr pribudli dizajnové prvky

Rýchlejší spád to nabralo až keď sme začali budovať novú prevádzku v centre mesta Poprad. Vymýšľali sa rôzne dizajnové prvky do interiéru. V tom prišiel nápad vytvoriť čiernu policu s farebnými fľašami TATRATEA. Ich fľaše nás inšpirovali, majú unikátne nadčasové prevedenie a jedinečnú farebnosť. Rozbehla sa komunikácia, posielali sme si návrhy až kým sa schválilo finálne prevedenie. Samozrejme, zabezpečili nám prázdne fľaše.

Pri vstupe do Popradskej prevádzky vznikol ďalší produkt spolupráce. TATRATEA vitrína na štýl „človeče, nehnevaj sa“. Vo vitríne sa nachádza aj brandový slogan k TATRATEA mierne upravený špeciálne pre bary New Chicago.

Možno je to zábavou s priateľmi,
možno obľúbeným barom,
možno spomienkami na nezabudnuteľný večer,
ťažko povedať.
Je to vec srdca.

Celá spolupráca začala vznikať aj preto, že sa s rodinou Semaňákovcov, zakladateľmi TATRATEA, poznámeod detstva. Svet je malý a hlavne pod Tatrami. Záujem spolupracovať práve s nimi, by sme však mali aj tak. Obdivujeme ich v tom ako dlhodobo budujú kvalitnú značku. Sú pre nás veľkou inšpiráciou. Podarilo sa im vyrásť do svetových rozmerov, to by sme chceli aj my.

Nasledovala exkurzia vo výrobe

V apríli sme absolvovali exkurziu v ich výrobni v Kežmarku. Sprevádzal nás priamo majiteľ a aj keď v tom čase aktívne prerábali areál, bol to zážitok. Mysleli sme si, že už o nich vieme všetko, ale dozvedeli sme sa veľa nového z ich histórie. Takisto nás prekvapilo ako technologicky náročný je proces výroby Tatranských čajov. Prehliadka skončila ochutnávkou rôznych drinkov, ktoré je možné z Tatranských čajov vytvoriť. Pripravoval nám ich brandový barman priamo v ochutnávkovej miestnosti v areáli. Tu začali vznikať TATRATEA Signature drinky, ktoré máme v ponuke. Každý si z nás si našiel čo mu chutí, aj keď čo sa dialo ďalej si už veľmi nepamätáme.

Nakoniec TATRATEA Signature drinky

NEW Level 22 – Sladký a tropický

Ak si fanúšikom exotiky, kombináciu ananásu a koksu si v tomto drinku zamiluješ! Nápoj obsahuje TATRATEA 22% Kokos, ktorý ho vďaka nízkemu obsahu alkoholu robí príjemne ľahkým a osviežujúcim. Stačí jeden dúšok a hneď si mysľou na dovolenke pri mori.

CHICAGO Classic 37 – Prosecco a jahody

Pre milovníkov drinkov s jahodami vzniklo Chicago Classic. Základ nápoja tvorí TATRATEA 37% Ibištek a červený čaj, ktorý je obohatený o extrakty z červeného čaju, ibišteka a višní. Tie sú zdrojom prírodných antioxidantov. Hmm, to znie zdravo! Osviežujúce prosecco, jahody, limetky, trošku sódy a tvoj nový najobľúbenejší drink je na svete.

GAME Over 47 – TATRATEA Mojito

Máš rád mojito? Tak skús tento drink! Okrem limetiek a sódy obsahuje aj TATRATEA 47% Kvetový.  Ten v sebe skrýva 7 lúčnych kvetov, 7 kvetov z kríkov a 7 kvetov zo stromov. Toľko kvetov v jednom nápoji. Wau! Myslíš si, že kvetinkové tatranské mojito ti bude chutiť?

Počas chladných večerov odporúčame vyskúšať jeho horúcu verziu.

Black ZONE 52 – Naša najsilnejšia bomba!

Základ drinku tvorí TATRATEA 52% Originál. Prvý originálny tatranský čaj, ktorý kedy vznikol. Obsahuje prírodné extrakty z bylín, čierneho čaju a aj tatranskú vodu. Zázvorové pivo s čerstvým zázvorom robí nápoj príjemne ostrým. Možno práve z neho sa vykľuje tvoj obľúbenec.

Čo prinesie zajtrajšok?

Naša spolupráca sa stále rozvíja. Nové nápady vznikajú neustále a vždy si dáme vedieť, ak v nich vidíme možnosť spolupracovať. Všetkému prospieva aj vynikajúca komunikácia ich marketingového oddelenia. Vždy sú ochotní nás podporiť. Na stole už je nový projekt, ale o tom ešte pomlčíme.