Naša Veselá krčma je miesto plné zábavy. To už určite vieš. Zahráš si tu všeličo, od klasického stolného futbalu či biliardu, cez basketbal, až po Air Hockey. K dispozícii máme aj konzoly,  najnovšie PlayStation 5 a Xbox. V New Chicago baroch sa skrátka nemôžeš nudiť. A to ani pri stole. Chceš vedieť, ako to myslíme? Tak čítaj ďalej.

Hry, kdekoľvek sa pozrieš

A nie je to náhodou, že u nás nájdeš hry a hravosť všade okolo seba. New Chicago je miestom aktívnej zábavy a socializácie. Našim cieľom je tebe, nášmu zákazníkovi, prinášať radosť a rôzne formy rozptýlenia počas každej návštevy. Preto sú naše podniky tak pestré a rôznofarebné.

Okrem už spomínaných hracích zariadení a konzol, si môžeš vybrať z bohatej zbierky spoločenských hier. Tie nájdeš v našich herných policiach. Aktivity, človeče, Dixit, Jeng alebo Dobble nechýbajú ani v jednej z našich prevádzok.

Hry so štyrmi nožičkami

Výnimočnosťou sú však stolové hry. Ak si u nás ešte nebol, určite si hovoríš: „Akože priamo na stole?“
Áno, dobre rozmýšľaš. Namiesto klasického povrchu stolu sa na ňom nachádza hracia plocha. Zahrať si tak môžeš rôzne hry — človeče nehnevaj sa; meno, mesto, zviera, vec; osemsmerovky; hady a rebríky; slepé mapy a nechýba ani šach.

Ku každej z nich však potrebuješ fixy na vpisovanie alebo figúrky. Tie si vieš vypýtať od obsluhy. Špeciálne fixy sú zmazateľné vodou, takže zábava nekončí po prvej hre! Stačí ich len zotrieť a môžeš hrať odznova.
Za zmienku určite stojí aj beerpong, čiže pivný ping pong. V tejto hre sa snažíš trafiť pingpongovú loptičku do súperovho pohára s pivom. Ak trafíš, pije.

Hraj podľa seba

A aj keď sú tieto hry pomerne jednoduché a asi každému dobre známe, môžeš si ich pravidlá s kamošmi poopraviť podľa vášho vkusu. Napríklad, ak ti spoluhráč v hre človeče nehnevaj sa vyhodí panáčika, zaplatíš kolo. Ak vyhráš, vyberáš ďalšiu hru, a ak prehráš, musíš podliezť stôl. Ako sa hovorí: „Nápadom sa medze nekladú.“

Hlavne sa pri hraní v našich baroch nezabudni dobre baviť!