Si nadšenec hier, ale klasické spoločenské hry ťa až tak nebavia? Keď spomenieme FIFU, NHL, či Mortal Kombat, prenášaš sa do virtuálneho sveta? Alebo si hovoríš: “O čom to točia?” Tak či onak, čítaj ďalej.

My sme hry

Vieš, čo spája New Chicago v Poprade, Košiciach a Spišskej Novej Vsi? Teraz ti to prezradíme. Okrem toho, že si k nám môžeš prísť posedieť a stráviť príjemný čas so svojimi priateľmi pri dobrom drinku, netreba zabúdať na zábavu. U nás nájdeš rôzne spoločenské hry, herné stroje aj konzoly.

Máme konzoly

Poďme sa baviť o práve spomínaných herných konzolách. PlayStation alebo Xbox Series? Potešíme fanúšikov oboch. V každom New Chicago bare totiž nájdeš minimálne jeden PS5 a jeden Xbox.

Si v tomto svete nováčik, ale chceš byť jeho súčasťou? Nevieš sa rozhodnúť, ktorá konzola je pre teba tá pravá? Na to máme jednoznačnú odpoveď. Vyskúšaj a zistíš, čo ti sedí viac. V konečnom dôsledku je to všetko len o pohodlnosti. Náš personál ti rád pomôže so zapnutím a nastavením hry, takže sa nemusíš báť, že to nezvládneš.

Máme hry

Chystáš sa k nám a chceš mať istotu, že tvoja obľúbená hra bude voľná? Práve na to slúži možnosť rezervácie miesta a hry vopred.

Vybrať si môžeš:

  • Fifa 2021/2022/2023
  • NHL 2021/2022/2023
  • Mortal Kombat 11 Ultimate
  • F1 2021
  • WRC 10
  • NBA 2K21
  • Crash Bandicoot

Všetky hry máme dostupné pre PS5 aj pre Xbox.
Ak si nenašiel tú, ktorú by si si u nás rád zahral, neváhaj nám napísať na instagram, alebo to povedz obsluhe. Hry priebežne dopĺňame 🙂

Poďme hrať

Pokiaľ sa chceš v New Chicagu zabaviť na herných konzolách, postup je úplne nenáročný:

  1. Sadneš si k voľnej, prípadne vopred zarezervovanej konzole.
  2. Vypýtaš si hru podľa tvojej preferencie.
  3. Vložíš disk do konzoly (alebo ti s tým pomôžeme) a môžeš sa zabávať!

Jednoduché, však? Prenájom konzoly ťa vyjde len 0,75€/15 minút, takže môžeš hrať koľko sa ti zachce.

Poďme sa zabávať

Príď k nám a ukáž partii ako sa to robí! Zahráte si len tak pre zábavu alebo rozbehnete súkromný turnaj? Vítaní ste u nás tak či tak. Ak ťa kamoši nevedia poraziť a teba už nebaví s nimi hrať, nezúfaj. Niečo pripravujeme a veru, máš sa na čo tešiť!

Samozrejme, nezabudni si k atmosfére objednať nejaký ten drink a popcorn. Veď, čo je lepšie, než všetky obľúbené veci na jednom mieste?