Už ti chýba leto? Aj nám. Našťastie sa sychravé zimné počasie do barov nedostane a nemôže nám zabrániť zabávať sa! Naše prevádzky sú totiž ekvivalentom zábavy, tu nudu nepocítiš, ale to ty už vieš. Či už s partiou pri letných studených drinkoch a orosenom pivku alebo v tomto chladnom nečase s horúcim nápojom.

Užime si zimný vibe

Predstav si tie studené večery, ktoré nás v nasledujúcich týždňoch čakajú. Poďme si ich spolu spríjemniť! S dobrou spoločnosťou a  niečim chutným, čo ťa zahraje, v príjemnom prostredí, v baroch New Chicago.

A ako povedal Shakespeare: Piť či nepiť?

V ponuke u nás nájdeš samozrejme varianty alko aj nealko horúcich drinkov. Máme pre teba k dispozícii rôzne druhy bylinných a ovocných čajov. Čierne, zelené, no tiež malinový alebo s rakytníkom. Alebo máš radšej čerstvé suroviny? Tak ti pripravíme čaj zo zázvoru či voňavej mäty. A vieš si vôbec predstaviť upršanú jeseň bez šálky horúčej čokolády so sladkou šľahačkou? Ani my nie, preto si u nás dáš aj tú. Máš radšej bielu alebo mliečnu?

Rum alebo vínko?

Ku čaju sa jednoznačne hodí rum, o tom niet pochýb. O ponuke našich rumov si sa mohol dočítať v predošlom článku, takže vieš, aká je široká. Do rumového lístka sme zaradili desiatky kvalitných svetových rumov. Od horkých, až po sladšie. No ak si naopak „tím víno“, rozlievame výborný Cabernet Sauvignon s intenzívnym buketom malín a čerstvo pokosenej trávy. K tomuto obdobiu nevyhnutne patrí červené. A aj na tie je naša ponuka bohatá.

Od klasiky po jedinečné

Možno sú ti už známe aj naše špeciálne TATRATEA drinky. Ak nie, ide o unikátnu spoluprácu, ktorej výsledkom bolo vytvorenie receptúr 4 rôznych likérových miešaných nápojov. Od kokosovoananásového, do ktorého miešame 22-percentný kokosový likér, až po zázvorový variant, ktorý doplní 52-percentný Tatranský čaj. Ten sme nazvali Black zone a spolu s ďalším signature drinkom Game over, ti ho ponúkneme aj ako horúci nápoj. Ide o jedinečné spojenie, ktoré inak nenájdeš niekde inde na svete. Preto neváhaj a ochutnaj. Veríme, že ti budú chutiť.

Príď ku nám počas dlhých chladných dní a objednaj si niečo, čo ťa príjemne zahreje.