Každý z nás určite pozná letný drink Gin-Tonic. Minimálne si predstaví pohár na stopke plný ľadu, ginu a tonicu, s limetkami. Veď prečo nie, je to najzákladnejší recept na brutálne osviežujúci drink, najmä v dnešných horúcich dňoch.

Poďme si bližšie ukázať, ako možno namiešať pre teba ideálny nápoj.

Správny gin je základ

Nie nadarmo sa hovorí, že bez základného kameňa dom nepostavíš. Takisto je to aj v tomto prípade. Vybrať si správy gin je veľmi dôležitý krok. Pýtaš sa prečo? Je to hlavná zložka drinku a gin-tonic bez ginu predsa nie je gin-tonic! 😀

Ako si sa mohol dočítať v predošlom článku, naša ponuka ginov je naozaj bohatá. Či už máš rád klasiku ako Beefeater a Gordons alebo máš mlsný jazýček a vyberieš si Tanquerray, Malfy, Mom a pod., nezabúdaj, že každý z nich má okrem základu aj svoje príchute.

Tak čo, dáš si originál? Alebo ružový, oranžový, citrónový či uhorkový? Táto chuť bude sprevádzať celý tvoj zážitok z drinku. Pokiaľ si na sladšie chute, rozhodne odporúčame voliť gin s príchuťou.

Sto ľudí, sto chutí? Množstvo kombinácií pre každého

Už si u nás vyskúšal Gin-Tonic? Vieš, že u nás v New Chicago ponúkame veľa možností ako si namiešať drink a užiť si ho naplno? Ukážeme ti, ako tento zážitok vytvoriť a následne ho vychutnať. Vyber si, čo ti najviac vyhovuje alebo si nechaj poradiť od našich skúsených čašníkov a barmanov.

Dobrý tonic umocní zážitok

Keď si si vybral z našej ponuky ginov, tvoja “cesta” zďaleka neskončila. Na rad prišiel tonic. Rozhodnúť sa môžeš pre Chito, Fentimans, Franklin alebo Fever Tree. Budú prevládať horkejšie, sladšie či kyslejšie tóny?

V ponuke je klasika ako Chito, Chito-Ginger, Fever Tree Indian Tonic alebo zaujímavejšie príchute Fentimans Rose Lemonade, Fentimans Mandarine and Seville Orange, Fever Tree Ginger Beer, Franklin Rebarbora s Ibištekom atď. S príchuťou alebo bez, je to len na tebe!

Už len dochutiť na záver

Zostáva ti posledný krok. Čo chýba k dokonalosti? Ovocná príchuť dodá nie len na výraznosti, ale tiež na estetickosti celého drinku. Veď oči predsa “jedia” prvé 🙂

Vyber si jahody, grapefruit, citrón, limetku, pomaranč alebo uhorku a drink je na svete!

Nevieš sa rozhodnúť, pre to pravé? Nechaj si od nás poradiť. Prinášame ti kombinácie, ktoré majú naši zákazníci najradšej:
    1. Beefeater Pink/Gordons Pink – Fentimans Rose Lemonade – Jahody
    2. Gordons Sicilian Lemon – Chito Ginger/Franklins Sicilian Lemon – Citróny
    3. Tanquerray Rangpur – Chito Ginger – Limetky/Citrón
    4. Mom Love – Fentimans Rose Lemonade – Jahody
    5. Mom Rocks – Chito Original – Grapefruit/Citrón
    6. Hendrick´s – Chito Original – Uhorka
    7. Beefeater Dry – Chito Original/Chito Ginger – Limetky/Citrón
    8. Malfy Rosa – Fever tree Indian Tonic/Fentimans Rose Lemonade – Jahody
    9. Tanquerray – Chito Original – Uhorka
    10. Malfy Con Arancia – Chito Original -Pomaranč

Malá ochutnávka zo všetkých možných kombinácií. Trúfaš si byť prvý, kto vyskúša všetky? Neváhaj a príď k nám do New Chicago bar a rozbehni Gin-Tonic večer s priateľmi.